Telefoon:0598-633699

Geopatische verstoringen, z.g. “aardstralen”

Geopatische verstoringen, aardstralen

Een extra mogelijkheid is het ontstoren van stromingen die uit de aarde komen. Ze worden wateraders of aardstralen genoemd en kunnen voor enorme verstoringen zorgen. Ze kunnen worden opgespoord en ontstoord.

Vroeger werd bij het bouwen van een nieuw huis een wichelroedeloper ingeschakeld, om aan te geven waar het huis kon komen. De smalle straatjes van vroeger, de plek van de gevels, de plaats voor een boerderij of stal laten dit zien, niemand (ook dieren niet) hoefde OP een foute waterader te slapen. Tegenwoordig wordt maar ‘raak’ gebouwd met als gevolg; vreemde klachten en heel vaak; slecht slapen. Het is belangrijk te weten waar wateraders lopen! Voor het neutraliseren van de Geopatische verstoringen beschikken wij over nodige ontstoring middelen.

Geopatische velden, aardstralen

Aardstralen, onbekend en miskend
Het is een feit dat er stralingen bestaan. We hoeven maar aan zonnestralen, warmtestralen, röntgenstralen, radiumstralen, infrarode- en ultraviolette stralen, aan radio- en televisiestralen, radarstralen en kosmische stralen te denken.

Er bestaat ook een straling (aardstralen) boven ondergronds stromende wateraders. Hoe deze ontstaat, is nog niet definitief verklaard. Er zijn onderzoekers die denken dat het hier om een reflectie van kosmische stralingen gaat, anderen denken dat het om diffuse (ongeordende) stralingen vanuit het binnenste van de aarde gaat, die door de ondergrondse wateraders worden gebundeld en van daaruit loodrecht door het aardoppervlak heen dringen.

Aardstralen stijgen op uit de aardkorstbreuken die miljarden jaren geleden zijn ontstaan bij het afkoelingsproces van de aarde. Bij afkoeling ontstaan kristallen en tussen die kristalstructuren stijgen de aardstralen op.

In Nederland zijn die structuren meestal regelmatig, alleen in de beperkte heuvelgebieden kunnen ze grillig zijn. De afstanden van die lijnen kunnen verschillend zijn van streek tot streek. Gemiddelde afstand is 7 à 15 meter. Gemiddelde breedte is 80 à 120 cm. In de meeste gevallen doorkruisen die zones de woning diagonaal. Toen de mens nog veel meer natuur gebonden leefde was het vanzelfsprekend dat bij het bouwen of verbouwen er rekening werd gehouden met wateraders/aardstralen. Tegenwoordig bouwen we maar raak, zonder rekening te houden met de kwalijke invloeden van "aardstralingen".

Wichelroedeloper
                                                                          

Meting Geopatische velden, aardstralen
Hiervoor is naast de bekende Wichelroede nog geen betrouwbare meetapparatuur beschikbaar. Wij meten met de wichelroede en indien nodig kunnen wij de aangetroffen geopatische velden ontstoren.

Aardmagnetisme
Geobiologische storingen (aardmagneetveld/aardstraling). Meting van stromen der aarde, storingen door verschuivingen, spleten, water. Wij verzorgen het meten, opsporen en neutraliseren van geobiologische verstoringen.

Kosten meting geobiologische verstoring d.m.v. de wichelroede:
Meting en advies op locatie € 50,00
Ontstoringsmaterialen € 10,00 per verstoring
Reiskosten 0,35 per km. v.v. (indien gelijktijdig met een stralingsmeting uitgevoerd worden geen reiskosten berekend).
Alle kosten zijn incl. BTW.
Een geopatische meting neemt over het algemeen 1 - 1,5 uur in beslag.

Reserveren Stuur een email naar info@aa-woonbiologie.nl of bel met 0598-633 699 voor een afspraak.

Meest verkocht

Stekkerdoos 9 voudig - AA-woonbiologie
Afgeschermde stekkerdoos 9 voudig (zwart) Accesso
Vanaf € 95,90
Productinfo
Dunne afgeschermde PVC kabel - AA-woonbiologie
Dunne afgeschermde kabel 230 Volt, per meter (bijv
Vanaf € 4,95
Productinfo
Uitbreidingsset TS-206 - AA-woonbiologie
TS-206 FullEco uitbreidingsset, incl. Bureau Lader
€ 69,95
Productinfo
Tensor in leder etui KH-428 - AA-woonbiologie
Met vergulde antenne en een kurken handgreep is he
€ 48,95
Productinfo

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten op deze pagina