Telefoon:0598-633699

Info stralingsmeting

Laat uw woning en/of werkplek doormeten op elektromagnetische straling! Vergeet daarbij niet de Geopatische verstoringen.

De afgelopen jaren is het aantal elektrische apparaten in onze omgeving drastisch toegenomen en daarmee de straling waaraan wij als mens worden blootgesteld. Draadloze toepassingen ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Biedt de overheid dan geen bescherming, hoor ik u zeggen? Nee, onvoldoende als het gaat om deze problematiek.

De overheid is traag:
In 1930 werd wetenschappelijk bewezen dat asbest longkanker veroorzaakt. In 1980 kwam, onder druk van belangenorganisaties, de Nederlandse regering met zijn eerste wettelijke verbod. Dat is maar liefst 50 jaar later en dus 50 jaar te laat! Het heeft onnodig talloze slachtoffers betekend. Elektrosmog is het asbest van nu en morgen!

 

U kunt iets doen door @@-woonbiologie uw woning te laten controleren. Elke woning kent absoluut verbeterpunten. Wilt u weten wat u kunt doen om de stralingsbelasting en de mogelijke gezondheidseffecten in uw woonomgeving tot een minimum terug te brengen? Laat het meten.

Wat meten wij? 

Met onze meetapparatuur kunnen wij de volgende stralingsbronnen meten:

Meten is Weten!! Hoe gaat een meting in zijn werk?

Elektromagnetische velden hoogfrequent
Met een hoogfrequent meetinstrument gaan we op zoek naar storingsvelden. Wij maken gebruik van de meest moderne meetapparatuur hiermee kunnen de afzonderlijke verstoringen door de GSM, UMTS 3G, UMTS 4G, DECT en de W-LAN frequentiebanden 2,4 en 5 GHz meten.
Een daadwerkelijk probleem zijn DECT-telefoons. DECT-stations zijn eigenlijk zware zendmasten in het klein, zij zenden meestal meer dan 2000 μW/m2 uit. Volgens de Duitse Bouw biologische Richtwaarden is een veilige waarde in uw woonomgeving maximaal 5 μW/m2.

Elektromagnetische velden laagfrequent We meten met een laagfrequent meetinstrument waarop we de sterkte van de laagfrequente storingsvelden en de magnetische velden kunnen aflezen. Volgens de Duitse Bouw biologische Richtwaarden mag waarde niet groter zijn dan 5 V/m.

Controle veiligheidsaarde Standaard meten wij van uw elektrische installatie de waarde van de veiligheidsaarde. Vaak wordt dit na aanleg nooit meer gecontroleerd. Zo krijgt u inzicht in het veiligheidsaspect van uw elektrische apparaten. Belangrijk is het punt aarden van elektrische apparatuur en de hierdoor verminderde straling.

Kosten stralingsmeting

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Een meting duurt ongeveer 2,5 - 3,5 uur op locatie, incl. uitleg en meetrapport.

Reserveren

Stuur een email naar info@aa-woonbiologie.nl of bel met 0598-633 699 voor een afspraak of uitleg.

Resultaat is een beter begrip van alle soorten straling die gemeten zijn en de gezondheidseffecten op u, uw medebewoners en uw woonruimte. Zicht op en kennis van de verstoringen die ontdekt zijn en eventuele risico’s. U ontvangt een op uw situatie praktisch op maat advies over te volgen maatregelen.

Ontstoren, neutraliseren:

Om de nadelige gevolgen van de Elektromagnetische velden te neutraliseren hebben wij voldoende middelen beschikbaar om de schadelijke invloeden van de verstoringen te kunnen oplossen, zoals de producten van memon® bionic instruments.

Voor de laagfrequente ontstoring hebben wij een ruim assortiment stralingsvrije stekkerdozen, verlengsnoeren, aansluitkabels, etc. Wij adviseren om uw DECT-telefoon te vervangen door een stralingsarme DECT telefoon.

Meest verkocht

Wichelroede (klein)  KH-538 - AA-woonbiologie
Wichelroede messing klein model Voor een betere ov
€ 28,00
Productinfo
Afgeschermde verlengkabel - AA-woonbiologie
Afgeschermde verlengkabels 230 Volt bestelnummer:
Vanaf € 29,90
Productinfo
Minitensor in koker KH-432 - AA-woonbiologie
Met vergulde antenne en een kurken handgreep is he
€ 35,00
Productinfo
Biologa NA 16-1P Standaard - AA-woonbiologie
Biologa NA 16-1P Standaard Standaard 1 polige n
€ 199,00
Productinfo

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten op deze pagina