Wichelroedelopen: het beste cadeau ooit door Marty Cain

No Comments

door Nancy K Baumgarten op https://appalachiandowsers.org

Marty Cain geeft een diapresentatie en deelt enkele van haar wereldwijde wichelroedelopen avonturen  gedurende haar leven. Ze staat bekend als een geweldige verhalenverteller en stelt het op prijs om uw vragen te beantwoorden als de tijd het toelaat. Dus neem veel vragen mee en bereid je voor op een paar uur verkennen en leren.

Ze onderzoekt oude heilige plaatsen in Europa en Amerika, zoals de bron in Chichen Itza die hieronder te zien is. Marty  ontdekt wat specifieke plaatsen heilig maakt en recreëert die ervaring vandaag voor anderen. Door kunst en GEOMANCY te integreren, versterkt ze het potentieel van locatiespecifieke kunst en roept ze een brede publieke participatie op in aardgenezende attitudes.

Ze is levenslang lid van de American Society of Dowsers, waar ze zes jaar lang mede-directeur was van de National Convention’s Beginning Dowsing School. Ze is lid van het Appalachian Chapter in NC en het Living Waters Chapter in NH en was secretaris en co-vicepresident in de Board of Trustees van ASD.

Marty geeft workshops labyrint en wichelroedelopen,   raadpleegt, schrijft en werkt samen met  

de aarde-energie en engelenrijken om hedendaagse heilige ruimtes voor individuen te co-creëren 

 en instellingen.  Ze heeft subsidies ontvangen van de  National Endowment for the Arts, Blanche E.  Colman Foundation, de Edna St. Vincent Millay Colony en Boreal/Art/Nature of Quebec,  Canada.  Haar kunstwerken zijn vieringen van de natuur, in de vorm van locatiespecifieke omgevingssculpturen, foto-/tekeningcollages van haar installaties en oude heilige plaatsen en portrettekeningen. Haar labyrintontwerpen bevinden zich in Noord-Amerika  (van Maine tot Californië en van Canada tot Hawaï), Brazilië en Zuid-Afrika. Ze was een van de oprichters van de Labyrinth Society.

Marty leerde voor het eerst wichelroedelopen als kind van haar Litouwse grootvader, Frank Witkus. In 1986 ging ze naar de school en conventie van de American Society of Dowser in Danville, Vermont en voegde ze een geformaliseerde dowsing-training toe aan haar leven.

AA-Woonbiologie.nl wil wichelroedelopen weer als normaal geaccepteerd krijgen

Wichelroedelopen is geridiculiseert terwijl dit toch een zeer oude en betrouwbare manier is om ziektes te voorkomen.

Laat me weten wat je ervan vindt