Wat kan ik doen

Waarom alleen de Memon® producten?


Via onze speciale Memon® site, www.aa-stralingbescherming.nl verkopen we de beste stralingbeschermingsproducten. We linken dan ook door naar deze site.

Vaak krijg je de indruk dat er bakken geld verdiend wordt aan straling-beschermingsproducten. 
De Memon® producten zijn prijzig, dat besef ik ten volle. Uiteraard wordt hier verdiend, maar komend uit een andere tak van sport wat handel betreft kan ik melden dat de verdiensten niet mijn motivatie zijn om hieraan te beginnen. Verre van dat.
Voor ik begon met de verkoop van Memon® gebruikte ik verschillende producten van dit merk. Ik ga hier niet beweren dat enkel door Memon® te gebruiken het leven er een stuk beter uitziet, maar Memon® is wel onderdeel geweest van mijn genezingsproces, dit zonder er verder op in te gaan.
Dus voor mij is het puur de ervaring die hierin mijn drijfveer is.
Verder heb ik recensies gelezen, waarvan er veel verivieerbaar zijn. Meer geleerd over Winfried Dochow, die de techniek uitgevonden heeft. En ik ben in de materie gedoken wat betreft verschillende onderzoeken en wetenschappelijke feiten.
Op basis hiervan is dit voor mij mede de oplossing om goed om te gaan met de vervuiling in zowel lucht (straling) en water maar ook voeding.

Is Memon® dan het enige wat werkt?

Ook hier ben ik terughoudend en nuchter. Tegenstanders van dit soort producten zullen beweren dat het allemaal placebo is, ces’t ca. Als het placebo is dan is het zo: de genezer heeft gelijk, is mijn motto hierin.
Heel niet-commercieel:
Ook edelstenen kunnen een bijdrage leveren en als dat voldoende is voor je, dan is het prima!
Mocht dat niet voldoende zijn, dan zou Memon® een prima volgende stap zijn.

Maar waar moet ik dan beginnen?

Allereerst zou ik , heel nuchter, beginnen met het beperken. 
– Zet de WiFi uit ‘s nachts.
– Neem geen telefoon mee naar de slaapkamer.
– Zorg voor een snoerloze wekker in de slaapkamer.
– Uiteraard geen TV en andere verstoring in de slaapkamer!

De slaapkamer moet je rustpunt zijn. 1/3 van de tijd breng je daar door en kan je daar tot rust komen.

Verder is het een kwestie van logisch nadenken:

  • Gebruik draadoortjes i.p.v. draadloos.
    Wil je toch draadloos: dan zijn er Memon-producten die de straling ervan onschadelijk maken.
  • Gebruik computers in huis en op het werk met bekabeld internet.
    Wil je toch draadloos: dan zijn er Memon-producten die de straling ervan onschadelijk maken.

En zo kan ik een heel lijstje maken.

Oke, ik heb besloten met Memon® aan het werk te gaan, waar begin ik?

Zelf raad ik als eerste de MemonizerMOBILE aan. Betaalbaar voor de meesten en het mobieltje is toch wel een item waar we ‘niet zonder kunnen’.
Als tweede stap zou ik de MemonizerCOMBI adviseren. Deze zorgt voor een schone lucht in huis (ioniserende werking), houdt straling van WiFi en zendmasten “buiten de deur”* en neutraliseert zoveel mogelijk de laag-frequente straling van alles wat aan een stekker hangt.
En als je veel auto rijd, is de MemonizerCAR bijna een must.
Vervolgens is de MemonizerWATER ook een item met prioriteit.

Dat is een beste investering!

Ja, hier kan ik weinig tegen inbrengen.
Met alle plezier help ik om de juiste stappen te nemen. En uiteraard benoem ik hier dat investeren in gezondheid de beste investering is.

Maar kan ik het niet gewoon uittesten dan?

Hier komen we op een goed punt.
Het is niet altijd zo dat alle klachten weg zijn als bijvoorbeeld de MemonizerCOMBI geïnstalleerd is. Ook is het in mijn opinie zo dat het een proces is. Je kan geen afvalpilletjes slikken en doorgaan met chips eten. Je kan van de tandarts geen wonderen verwachten als je slecht poetst en veel snoept.
Ook hier geldt dat je ook qua levensstijl aanpassingen zou moeten doorvoeren.
Naarmate je je meer bewust bent van het feit dat de klachten die je hebt daadwerkelijk wel eens te maken kunenn hebben met straling, ga je fanatieker hiermee aan de slag. 
Als men gevoelig is voor straling, sommige mensen krijgen hoofdpijn als ze al lopend dichterbij een zendmast komen, zal je direct merken dat de MemonizerCOMBI werkt! Ook met de andere producten zijn effecten direct merkbaar voor deze groep mensen. Zelf heb ik er 3 jaar overgedaan om tot de conclusie te komen dat de MemonizerCOMBI, MemonizerWATER en MemonizerMOBILE een positieve invloed hebben gehad in het herstel. Zo lang kan ik de producten niet in bruikleen geven.

*Feitelijk is het optimaliseer -effect van de Memon® producten niet meetbaar in die zin dat, mocht je een meetexpert laten komen deze geen mW/m2 meer meet. Maar de werking van Memon® is in eenvoudige taal uit te leggen als de werking van een ruisonderdrukker. Het zoekt de tegenfrequentie en plaatst die “tegen” het schadelijke signaal waardoor op celniveau de schadelijke effect te niet gedaan worden.

Bescherm jezelf en je gezin:
www.aa-stralingbescherming.nl