De wichelroedeloper

No Comments

Wichelroedelopen is geen nieuwe term, maar een oude kennis

De dowser gaat over het pathogene effect van aardstralen op het menselijk lichaam.

Deze kennis is gebaseerd op de gezondheidsschadelijke invloeden van wateraders, rotsbreuken, aardfouten en de verschillende wereldwijde elektriciteitsnetwerken, die een negatieve invloed hebben wanneer mensen regelmatig en langdurig aan dergelijke stralingsvelden worden blootgesteld.

Dit betekent dat we meer belang moeten hechten aan de plek waar we slapen en werken. Moderne wichelroedelopers gebruiken ook technische apparaten om technisch veroorzaakte storingszones te onderzoeken, zoals elektrische, magnetische en hoogfrequente velden, die elektrosmog worden genoemd. Elektrosmog als oorzaak van chronische stemmingsstoornissen wordt voor veel mensen steeds belangrijker. De traditionele Chinese geneeskunde was zich al bewust van de invloed van verborgen, onzichtbare aardstralen. 2200 voor Christus In 300 v.Chr. Was er onder keizer Kuang Yu een wet dat er geen huis mocht worden gebouwd totdat de aardwaarzeggers (waarzeggers) bevestigden dat het eigendom vrij was van aarddemonen (stralen).

De negatieve invloed van aardstralen, voornamelijk wateraders, was ook bekend in de oude culturen van de Egyptenaren, Grieken, Romeinen en Inca’s en men vermeed het bouwen op deze plaatsen. In de Middeleeuwen was het gebruikelijk (de theorie van de verborgen energieën van de aarde) om het gebied met de wichelroede te bewandelen alvorens een huis, een stal of een geplande beplanting te bouwen. In 1929 voerde de wichelroedeloper Gustav Freiherr von Pohl sensationele wetenschappelijke onderzoeken uit, die hij beschreef in zijn boek “Aardstralen als ziekteverwekkers en kankerverwekkende stoffen”. Hij leverde het bewijs dat alle kankerslachtoffers die de afgelopen 10 jaar in de stad Vilsbiburg (Neder-Beieren) stierven, in extreem sterke breukzones woonden.

dr medisch In 1953 publiceerde Ernst Hartmann observaties over de verbanden tussen mysterieuze chronische ziekten en aardstraling. De bekendste dowser van Oostenrijk, Käthe Bachler, introduceerde het roterende klaslokaal. prof. dr. medisch Ferdinand Sauerbruch zei: Leg een zieke nooit terug in hetzelfde bed.

Socrates zei: Als iemand gezondheid zoekt, vraag dan eerst of hij bereid is de oorzaak van de ziekte te vermijden, alleen dan kan hij worden geholpen.

Tekst Rutengängerverein

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment