Laat uw woning en/of werkplek doormeten op elektromagnetische straling!
Vergeet daarbij niet de Geopatische verstoringen.

 

groeiend aantal elektrische apparaten in huis met straling

De afgelopen jaren is het aantal elektrische apparaten in onze omgeving drastisch toegenomen en daarmee de straling waaraan wij als mens worden blootgesteld. Draadloze toepassingen ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Biedt de overheid dan geen bescherming, hoor ik u zeggen? Nee, onvoldoende als het gaat om deze problematiek.

De overheid is traag:
In 1930 werd wetenschappelijk bewezen dat asbest longkanker veroorzaakt. In 1980 kwam, onder druk van belangenorganisaties, de Nederlandse regering met zijn eerste wettelijke verbod. Dat is maar liefst 50 jaar later en dus 50 jaar te laat! Het heeft onnodig talloze slachtoffers betekend.
Momenteel is er een sterk groeiend aantal EHS-patiënten en een groter wordend bewustzijn bij (huis)artsen dat straling echt wel ten nadele van onze geondheid kan werken. Elektrosmog is het asbest van nu en morgen!

Wat kan ik doen tegen straling in huis?

U kunt iets doen door AA-woonbiologie uw woning te laten controleren. Elke woning kent absoluut verbeterpunten. Wilt u weten wat u kunt doen om de stralingsbelasting en de mogelijke gezondheidseffecten in uw woonomgeving tot een minimum terug te brengen? Laat het meten.

Producten

 • Wat meten wij? met proffesionele apparatuur kan de straling in kaart gebracht worden

Met onze meetapparatuur kunnen wij de volgende stralingsbronnen meten:

 • GSM zendmasten en mobiele telefoons
 • UMTS (3G-4G) zendmasten en mobiele telefoons
 • Wi-Fi draadloze netwerken
 • DECT draadloze huistelefoons
 • Bluetooth toepassingen (GSM-headsets, Handsfree toepassing in de auto)
 • C2000 zendmasten t.b.v. de hulpverleningsdiensten)
 • Digitenne
 • Laagfrequente straling van huisinstallaties
 • Geopatische verstoringen

Resultaat is een beter begrip van alle soorten straling die gemeten zijn en de gezondheidseffecten op u, uw medebewoners en uw woonruimte. Zicht op en kennis van de verstoringen die ontdekt zijn en eventuele risico’s. U ontvangt een op uw situatie praktisch op maat advies over te volgen maatregelen.Ontstoren, neutraliseren:

In de afgelopen 17 jaar heeft mijn voorganger Adam Ammersken ervaren en uitgetest dat de straling-neutraliserende producten van  Memon® Bionic

Elektromagnetische velden hoogfrequent

dect-straling als belangrijk gevaar in de woning!

DECT telefonie, in veel ziekenhuizen al verboden!

Met een hoogfrequent meetinstrument gaan we op zoek naar storingsvelden. Wij maken gebruik van de meest moderne meetapparatuur hiermee kunnen de afzonderlijke verstoringen door de GSM, UMTS 3G, UMTS 4G, DECT en de W-LAN frequentiebanden 2,4 en 5 GHz meten.
Een daadwerkelijk probleem zijn DECT-telefoons. DECT-stations zijn eigenlijk zware zendmasten in het klein, zij zenden meestal meer dan 2000 μW/m2 uit. Volgens de Duitse Bouw biologische Richtwaarden is een veilige waarde in uw woonomgeving maximaal 5 μW/m2.
In de shop vindt u een aantal stralingsarme DECT-telefoons.

Elektromagnetische velden laagfrequent 

We meten met een laagfrequent meetinstrument waarop we de sterkte van de laagfrequente storingsvelden en de magnetische velden kunnen aflezen. Volgens de Duitse Bouw biologische Richtwaarden mag waarde niet groter zijn dan 5 V/m.

Controle veiligheidsaarde 

Standaard meten wij van uw elektrische installatie de waarde van de veiligheidsaarde. Vaak wordt dit na aanleg nooit meer gecontroleerd. Zo krijgt u inzicht in het veiligheidsaspect van uw elektrische apparaten. Belangrijk is het punt aarden van elektrische apparatuur en de hierdoor verminderde straling.

Kosten stralingsmeting

 • Reiskosten: € 0,45 per km (v.v.)
 • Basistarief (standaardwoning) voor meting, incl. een meetrapport en advies op locatie: € 95,00 (een standaardwoning omvat een woonkamer, keuken en 3 slaapkamers)
 • Per extra ruimte wordt € 20,00 rekening gebracht

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Een meting duurt ongeveer 2,5 – 3,5 uur op locatie, incl. uitleg en meetrapport.

Stuur een email naar info@aa-woonbiologie.nl of bel met 0598-633 699 voor een afspraak of uitleg.

 

Voor de laagfrequente ontstoring hebben wij een ruim assortiment stralingsvrije stekkerdozen, verlengsnoeren, aansluitkabels, etc. Wij adviseren om uw DECT-telefoon te vervangen door een stralingsarme DECT telefoon.