Laat uw woning en/of werkplek doormeten op elektromagnetische straling!
Vergeet daarbij niet de geopatische verstoringen.

 

groeiend aantal elektrische apparaten in huis met straling

De afgelopen jaren is het aantal elektrische apparaten in onze omgeving drastisch toegenomen en daarmee de straling waaraan wij als mens worden blootgesteld. Draadloze toepassingen ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Biedt de overheid dan geen bescherming, hoor ik u zeggen? Nee, onvoldoende als het gaat om deze problematiek.

De overheid is traag:
In 1930 werd wetenschappelijk bewezen dat asbest longkanker veroorzaakt.
In 1980 kwam, onder druk van belangenorganisaties, de Nederlandse regering met zijn eerste wettelijke verbod.
Dat is maar liefst 50 jaar later en dus 50 jaar te laat! Het heeft onnodig talloze slachtoffers betekend.
Momenteel is er een sterk groeiend aantal EHS-patiënten en een groter wordend bewustzijn bij (huis)artsen dat straling echt wel ten nadele van onze gezondheid kan werken. Elektrosmog is het asbest van nu en morgen!

Wat kan ik doen tegen straling in huis?

U kunt iets doen door AA-woonbiologie uw woning te laten controleren. Elke woning kent absoluut verbeterpunten. Wilt u weten wat u kunt doen om de Bescherm je woning tegen elektrosmog en stralingstralingsbelasting en de mogelijke gezondheidseffecten in uw woonomgeving tot een minimum terug te brengen? Laat het meten.

 • Wat meten wij? 

De meters links gebruik ik voor geopatische verstoringen:

 En de meters hierboven rechts gebruik ik bij stralingsmeting van de hoog en laag frequente straling.
Van links naar rechts:

 •  De Owon HDS242 oscilloscoop om de "dirty-electricity" te meten en zichtbaar te maken.
    Tevens meet ik hiermee of de aarding oké is.
 •  De ROM HFA-3 HF-analyzer.
  Deze hoogwaardige meter uit Duitsland is een kostbare en zeer secure hoog frequentie meter. De meting hiermee is stabieler en correcter dan van de meest gangbare hoogfrequent meters.
 • De Gigahertz Solutions ME3030B elektrosmog analyzer.
  Hiermee breng ik de (laagfrequente) elektrosmog in beeld, zowel de elektrische velden als de elektromagnetische velden.
 • De ROM ESM-2 Elektrostressmeter.
  Indien gewenst meet ik de bewoners door op de plekken waar ze het meest vertoeven, om in kaart te brengen hoeveel impact de straling in de woning heeft op die plek.
 • De Safe and Sound Pro II.
  Dit is een veel gebruikte stralingsmeter die een groter bereik heeft qua frequenties, maar niet kan specificeren zoals de ROM-Analyzer dat wel kan. Daarom gebruik ik deze beide.

De ROM HFA-3 HF-analyzer heeft als voordeel dat er inzichtelijk gemaakt kan worden hoe hoog het pulserende deel van de straling is en in welke frequenties de straling zit: 3G 4G, WiFi, Dect

Resultaat is een beter begrip van alle soorten straling die gemeten zijn en de gezondheidseffecten op u, uw medebewoners en uw woonruimte. Zicht op en kennis van de verstoringen die ontdekt zijn en eventuele risico’s. U ontvangt een op uw situatie praktisch op maat advies over te volgen maatregelen.Ontstoren, neutraliseren:Memon, het eneige merk dat op cel-biologisch niveau getest, beschermende items levert die op quantum niveau werken

In de afgelopen 17 jaar heeft mijn voorganger Adam Ammersken ervaren en uitgetest dat de straling neutraliserende producten van  de enige producten zijn die op celbiologisch niveau aantoonbaar werken. (je wordt doorgelinkt naar onze verkoop website van Memon, het enige merk wat op celbiologisch niveau, werkzame artikelen levert)

Stralingmeting in de auto!

 

Een onderschat probleem is de straling in de auto!
Waar voorheen een dun kabelboompje door de auto liep naar achteren toe voor de achterlichten, lopen er nu dikke kabelbomen met wel 80kilometer aan snoer door de auto.
Waar voorheen de enige motor onder de motorkap zat, zitten er nu vele servomotortjes voor het verstellen van de stoel, spiegels, ramen en meer.


Straling in een kooi van Faraday!

Behalve de hierboven omschreven elektrische en elektromagnetische velden, zit in steeds meer moderne auto's bluetooth, WiFi en is er een fraai display gemonteerd voor duidelijke weergave van de navigatie en meer.

In de smart-hybrides en elektrische auto's gaan er ook nog eens forse ampère-hoeveelheden door dikke kabels onder de stoel door!
Dit alles, in een kleine ruimte die geïsoleerd op rubberen banden staat.
Iedereen met verstand van straling en aarding mag mij uitleggen hoe dat géén probleem kan veroorzaken!

Hoe werkt zo'n stralingsmeting in de auto?

Ik kom naast u zitten met 3 meters:
1 - Safe and Sound Pro II: ik maak even een vlugge meting van de op dat moment aanwezige straling.
2 - GS ME 3030B: Hiermee maak ik een meting van de laag-frequente straling van de motortjes en draden en meer in de auto
3 - ROM ESM-2: Indien mogelijk tijdens de rit, vraag ik de handsensor van deze meter vast te houden. Hiermee wordt vastgesteld hoe blij je lichaam is in de auto.

Alles bij elkaar kost ongeveer 15 minuten.
Dit kan op twee manieren:
- Tijdens de meting aan huis. In dat geval plant de klant zelf een liefst rustige route waarbij er veilig een moment kan zijn dat je de handsensor even vast kan houden.

- Een aparte afspraak:
  Ben je mobiel en zit je veel op de weg. Rij je regelmatig in de buurt van Deventer op de A1? Dan maken we een afspraak. Ik rij naar de carpool en we maken een ritje van 15 minuten waarbij ik de metingen kan doen.

Kosten hoog en laag-frequente stralingsmeting:
 • Reiskosten: € 0,.. per km (v.v.) op aanvraag i.v.m. schommelende prijzenKosten stralingsmeting
 • Basistarief (standaardwoning) voor meting, incl. een meetrapport en advies op locatie: € 95,00 (een standaardwoning omvat een woonkamer, keuken en 3 slaapkamers)
 • Per extra ruimte wordt € 20,00 rekening gebracht
Kosten geopatische meting:
 • Reiskosten: € 0,.. per km (v.v.) op aanvraag i.v.m. schommelende prijzen
 • Basistarief € 50,-
 • Ontstoren wateraders: € 10,- per gevonden waterader
Kosten auto meting:
 • Basistarief € 25,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Een meting duurt ongeveer 2,5 – 3,5 uur op locatie, incl. uitleg en meetrapport.
De voorbereidende tijd en reistijd wordt niet berekend. Ook nawerk niet.
Uiteraard wordt er bij een combinatie van metingen alleen één keer de reiskosten berekend!

Stuur een email naar info@aa-woonbiologie.nl of bel met 0598-633 699 voor een afspraak of uitleg.

 

Voor de laagfrequente ontstoring hebben wij een ruim assortiment stralingsvrije stekkerdozen, verlengsnoeren, aansluitkabels, etc. Wij adviseren om uw DECT-telefoon te vervangen door een stralingsarme DECT telefoon