Telefoon:0598-633699

@@-Woonbiologie Nieuws & Blog

Via deze blogpagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stralingsarme apparatuur, stralingsmetingen en geopatische verstoringen.

UMTS: Zwitsers onderzoek ontoereikend

UMTS: Zwitsers onderzoek ontoereikend De belangrijke vraag naar de lange termijn effecten van blootstelling aan lage veldsterkten van UMTS, GSM, WiFi, DECT, C2000, radar, tv, radio en miljoenen draadloze telefoons en andere toepassingen, blijft voor... lees verder »»


Deelpublicatie: Zwitsers onderzoek naar gevolgen UMTS

Deelpublicatie: Zwitsers onderzoek naar gevolgen UMTS 23. February 2006, Het onderzoek in Zwitserland naar de gevolgen van de straling van UMTS (mobiele telefonie) is afgerond. De resultaten worden binnenkort bekendgemaakt. Wat is de verwachting van ... lees verder »»


Stralingsonderzoek bekritiseerd

Stralingsonderzoek bekritiseerd door Marcel Modde ZIERIKZEE - De Werkgroep Straling en Gezondheid Schouwen-Duiveland zet grote vraagtekens bij de uitkomst van het Deens onderzoek naar het verband tussen kanker en mobiele telefonie. De organisatie slu... lees verder »»


Bijen bedreigd door gsm-straling

Bijen bedreigd door gsm-straling - @@-woonbiologie

Bijen bedreigd door gsm-straling De discussie over de gevolgen van gsm-straling heeft zich uitgebreid naar het dierenrijk, wetenschappers vrezen dat bijen ernstig gevaar lopen door gsm-straling. Volgens wetenschappers uit de Verenigde Staten, India... lees verder »»


Stralingsniveau zendmasten

Stralingsniveau zendmasten. Zit er ook een wettelijke kant aan bij de meting van het huidige stralingsnivo. Bij welke waarde kan er opgetreden worden tegen de zendmast beheerder en wie ziet daar op toe. Er zit een wettelijke kant aan het stralingsni... lees verder »»


Stralingservaring met een Zeeaquarium

Stralingservaring met een Zeeaquarium Reactie J.M. van der Most; Als eerste mijn complimenten voor u overzichtelijke en informatieve site. Maar ik mis nog één ding die klachten kunnen veroorzaken en dat zijn aquaria. Ongeveer 2,5 jaar geleden beg... lees verder »»


Aardstralen

Aardstralen - @@-woonbiologie

Aardstralen, onbekend en miskend Het is een feit dat er stralingen bestaan. We hoeven maar aan zonnestralen, warmtestralen, röntgenstralen, radiumstralen, infrarode- en ultraviolette stralen, aan radio- en televisiestralen, radarstralen en kosmisch... lees verder »»


GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand

GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand - @@-woonbiologie

De „alu“ hoedjes van de GGD. Met verbazing en ongeloof hebben wij het artikel; “GGD biedt ‘alu-hoedjes’ de helpende hand” gelezen. Angst voor elektrische straling is en blijft onnodig. Toch hebben de GGD’s besloten mensen die denken zi... lees verder »»


Slimme meter? Nee dank u!

Slimme meter? Nee dank u! - @@-woonbiologie

De deurbel gaat. "Goedemorgen. Ik kom uw energiemeter vervangen. U krijgt vandaag een 'slimme meter'." "Goedemorgen. Ik dacht het niet." "Hè? Hoe bedoelt u?" "Ik weiger de 'slimme meter'." De zogenaamde 'slimme meter' is niet persé slim, maar reg... lees verder »»


Meest verkocht

Uitbreidingsset TS-206 - @@-woonbiologie
TS-206 FullEco uitbreidingsset, incl. Bureau Lader
€ 69,95
Productinfo
HI-Tech Wekker TU 02 - @@-woonbiologie
Low Radiation Soort uurwerk Radiosynchronisatie V
€ 29,95
Productinfo
Onzichtbare risico's in het Draadloze Tijdperk - @@-woonbiologie
Onzichtbare risico's in het Draadloze Tijdperk
€ 22,50
Productinfo
Tensor in koker KH-427 - @@-woonbiologie
Met vergulde antenne en een kurken handgreep is he
€ 42,50
Productinfo

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten op deze pagina