Gebruik wichelroedes en informatie wichelroedelopen

Lees op deze pagina alles over wichelroede lopen en waarom dit meer gepromoot zou moeten worden.

best verkochte wichelroede messing vrijdraaiend

Wat is een wichelroede

Een wichelroede kan een Y-vormig stuk hout zijn. Ook twee metalen staven met een bocht om ze vast te houden zijn goed bruikbaar. Er zijn echter ook andere typen en materialen mogelijk.
Net als bij de pendel is het niet de wichelroede zelf die beweegt. Er ontstaat een uitslag doordat zenuwimpulsen bij de gebruiker de wichelroede een uitslag geven. Y-vormige wichelroeden klappen naar boven of naar beneden of gaan trillen. De wichelroeden, bestaande uit twee staven, bewegen naar elkaar of stoten elkaar af. Dit is vergelijkbaar met een plus- en minpool of de noord- en zuidpool van een magneet.


Wichelroedelopen is voor veel doeleinden bruikbaar. Er kunnen allerlei stoffen mee opgespoord worden zoals water maar ook bijvoorbeeld energielijnen.
Deze energielijnen worden aardstralen genoemd. Zij behoren ook tot het elektromagnetisch veld van de aarde.
Voor de mens kunnen deze aardstralen zeer storend werken. Ze verstoren de aura, wat kan leiden tot vermoeidheidsklachten of erger.

Kies een passende wichelroede uit ons assortiment.

Wat is een aardstraal en wat zijn wateraders?

Vanuit het middelpunt van de aarde komt straling aan de oppervlakte. Dit is een heel natuurlijke (elektro-)magnetische straling.
Op zich kan deze verspreide straling geen kwaad. Onderweg ontmoet deze straling echter onderaardse riviertjes of smallere onderaardse waterlopen die er in ons land vrijwel overal zijn. Het water van deze riviertjes bundelt de diffuse straling.
Gevolg is dat deze straling (vooral op kruisingen van ‘wateraderen’) sterk geconcentreerd is. Het effect is te vergelijken met zonlicht-schijnsel door een loupe/glas.

Ook op plaatsen waar aardstralen zich kruisen, kunnen gevaarlijke plaatsen ontstaan voor mens en dier, dit is afhankelijk van hoe lang men zich op de kruising begeeft en hoe sterk de straling is die er uit komt.

Wateraders zijn onderaardse kanalen die door de grond lopen. Wateraders kunnen elkaar kruisen en dan ontstaan er zeer gevaarlijke plaatsen.
De wateraders lopen op verschillende dieptes over elkaar en dan komt er veel straling uit de grond op de plaats waar ze zich kruisen. In die wateraders kunnen ook draaikolken voorkomen en die verergeren het nog meer.

Breuken zijn onderaardse scheuren die ontstaan door aardbevingen en trillingen in de grond. Hun breedte varieert en door een breuk kan de negativiteit van de straling vrij gemakkelijk omhoog stijgen.

Leylijnen zijn positieve stralingen, deze stralen een gunstige straling uit voor mens en dier.

Wat kunnen aardstralen en wateraders doen?

Wat doen wateraders en aardstralen met onze gezondheid?

Het leven bestaat uit trillingen, zoals bijvoorbeeld geluid.
Trillingen zijn onzichtbaar.
Aardstralen en wateraders zitten diep onder de grond en deze geven een bepaalde trilling door. Het lichaam vangt deze trilling op. Het lichaam is niet gewend aan deze trilling en moet zich daar op instellen.


aardstralen onder een woning en bedVoor mensen die daar gevoelig voor zijn kost dit veel energie, zeker als dit op de slaapplek plaatsvind!
Meer energie dan het lichaam kan verwerken, daardoor heeft het lichaam energie te weinig om bijvoorbeeld van ziekten te herstellen,deze personen zijn zonder reden ook altijd moe.

Veelal kan worden aangenomen dat volwassenen of kinderen die op een kruising van wateraders liggen vaak problemen hebben met de blaas, bedplassen, laat zindelijk zijn, koude voeten, huidproblemen, nierbekkenontsteking, gewrichtspijnen hebben en zelfs reuma kan hierdoor ontstaan.

 

Een kruising van een waterader met een aardstraal kan lijden tot:
Veelvuldige hoofdpijn(migraine), slapeloosheid, rugklachten, oververmoeidheid, allergieën, astma, problemen met de hormonen en het uitblijven van een zwangerschap.

Een kruising van aardstralen kan lijden tot:
Eczeem en darmproblemen. Personen die hun bed op een zogenaamde ster (waar diverse stralingen elkaar kruisen) hebben staan kunnen op den duur rekenen op ernstige ziekten.

Wateraders en aardstralen veroorzaken vaak klachten als men lang op een bepaalde plaats verblijft, dit is ook weer afhankelijk van de persoon zelf.hoofdpijn, vermoeidheid, onrust enz.
In bed wordt doorgaans 6 tot 8 uur doorgebracht en aangezien men ligt in bed kan men zich niet aarden, dit wil zeggen de negatieve energie afvoeren, en daardoor laadt het lichaam de negatieve energie op van de aardstralen.
Het gevolg is dat er zich blokkades vormen in het lichaam op die plaats waar zich een kruising bevindt en daar krijgt men dan op den duur dan ook klachten. Deze kunnen zijn van onrustig slapen, ‘s morgens niet goed uitgerust zijn, moeilijk in slaap kunnen komen, vermoeidheid in de benen, krampen, hoofdpijn, astma, bronchitis, depressief enz. enz.
Vaak komt het voor dat een gedeelte van het bed belast is met aardstralen of met een waterader en het andere gedeelte vrij is, de ene persoon kan dan last hebben van veel kwalen terwijl de partner nergens last van heeft.

Hoe kan je wateraders en aardstralen herkennen?

dode bomen en kronkelgroei bij wateraders

Boom links groeide met vreemde kronkels. Boom rechts groeit weg van de waterader.

Vaak zijn aardstralen en/of wateraders te herkennen in de natuur door simpele aanwijzingen.
– bomen groeien scheef of slecht
– verlaging van een coniferen heg
– planten in huis groeien slecht op die plaats
– katten liggen altijd op een plaats waar straling aanwezig is
– bijen en mieren maken er hun nest.

Enkele kenmerken als er geen straling aanwezig is:
– je voelt je zelf op je gemak
– een hond gaat altijd op een plaats liggen die stralingsvrij is.
Kippen gaan nooit op een plaats slapen waar een aardstraal of waterader loopt.

Op de foto links is duidelijk te zien dat we hier met een waterader te maken hebben. De boom links heeft bij leven een kronkelige groei doorgemaakt. Normaal groeit een eik recht omhoog. Ook lijkt die eik wat te smal voor zijn lengte. Hij heeft het niet overleeft. Ook de eik rechts lijkt weg te groeien van de waterader.
Niet bekend of de kippenren leeg staat omdat de kippen er niet konden aarden of wellicht met een andere reden.

Welke werking hebben aardstralen?

Normaal gesproken zorgt de kosmische- en aardstraling voor een evenwicht. Echter waar wateraders en scheuringen zijn, is de aardstraling sterker en is het evenwicht zoek. De straling werkt in op het lichaam (de zgn "geopathische belasting"),dat zelf ook op zwakke electromagnetische golven(trillingen) werkt.
Straling kan energie uit het lichaam "wegzuigen" maar geeft vooral ook blokkades in de energiebanen van het lichaam (meridianen) en werkt op je aura.

Hoe weet ik of mijn klachten van wateraders-aardstralen komen?

Bent je al geruime tijd onder behandeling van een magnetiseur, (bio-resonatie,- bio-fotonen)therapeut, (alternatief)arts,  en de klachten keren na een korte tijd telkens terug, of er kom top een of andere manier geen progressie in de behandeling, dan kan de oorzaak aardstraling zijn.

Door de aardstraling krijgt het lichaam op bepaalde plaatsen te weinig of vrijwel geen enegie. De weerstand neemt sterk af.
Vooral bij baby’s en kleine kinderen. Bedenk dat u 7,8 of meer uren boven de aardstraling slaapt.
Hierdoor zal de straling vaak op dezelfde lichaamsdelen gericht zijn. Daarbij is s‘nachts de straling nog sterker.
Het gevolg is dat ziekten de kop kunnen opsteken.

Ziekten in relatie met aardstralen-wateraders

Ziekten in vele verschijningsvormen.
Vooral chronische ziekten,zoals chronische keelontsteking, voorhoofdsholte en andere holte ontstekingen, verkoudheid, lopend 0or, bronchitis, longontstekingen, migraine, diarree, astma, eczeem enz.,  waarbij de oorzaak onbekend is.
Vooral ook kanker en bloedziekten kunnen zich hierdoor manifesteren. Verscheidene natuurartsen zijn ervan overtuigd dat kanker en bloedziekten zich alleen maar manifesteren als gevolg van de inwerking van aardstraling.

Herkenning aanwezigheid aardstraling
Enkele herkenningspunten zijn:
Moe de dag beginnen, ’s nachts wakker worden/onrustig slapen, onprettig gevoel op bepaalde plaatsen(bv stoel), je in je eigen huis niet thuis voelen, prikkelbaar, opgejaagd voelen, koude voeten, ’s ochtends stijve spieren(ook hierbij:oorzaak onbekend)

Een paar praktijk ervaringen die verband houden met aardstralen en wateraders

Een kind van circa 1 jaar slaapt ’s middags niet. Het huilt veel. Slaapt ’s avonds pas laat.
Oorzaak: bed boven aardstraling.
Woning wordt stralingsvrij gemaakt.
Het kind slaapt van de ene op de andere dag ’s middags en ’s avonds prima.

Chronische oorontsteking bij kinderen.
Buisjes worden in het oor aangebracht.
Het huis stralingsvrij maken en het oor geneest vanzelf.

Postduiven doen het slecht.
Verliezen ook veel jongen.
Vaak is de oorzaak hiervan aardstraling.

Dieren zijn erg gevoelig voor aardstraling en mijden de straling (honden,koeien,konijnen enz).
Maar bv katten, bijen, mieren en spinnen kunnen er wel tegen en zoeken het juist op.

Maatregelen tegen aardstraling

In principe is de beste oplossing het  huis stralingsvrij te maken. Dit kan ik doen, maar wellicht kan u het zelf ook.
Spoor de waterader op met je wichelroede, zoek hier een goed werkende wichelroede uit, en ontstoor deze door op de inkomstbreedte van de waterader in de woning een brok(je) zuiver graniet te plaatsen.
Mocht het geen resultaat opleveren, dan kom ik graag bij je langs om te kijken of ik verbetering aan kan brengen.

Ook is het vaak zo als men aardstralen heeft, ook last heeft van verschillende entiteiten,

Naast aardstralen en wateraders spelen er meer dingen in je woning!

Sommige huizen voelen koud aan zodra je ze betreedt. Om één of ander onverklaarbare reden voelt men er zich niet goed. De mensen die er wonen klagen dikwijls over vermoeidheid en depressies. In slechtere gevallen zelfs tot zware, ongeneeslijke ziektes.
Bezoekers zullen meestal niet lang blijven, onbewust voelen ze dat die ruimte hen schade berokkend en willen zo vlug mogelijk weg. Meestal zal men ook merken dat planten er niet goed groeien: ofwel blijven ze gewoon statisch staan en zien er dof uit, ofwel gaan ze na enige tijd dood.

Er kunnen natuurlijk verschillende oorzaken zijn voor deze symptomen:

Entiteiten

Entiteiten zijn zielen die bij hun overgang de weg naar ‘het Licht’ niet vinden door hun aardsgebondenheid. Deze zielen verbruiken dan energie uit de atmosfeer (anders verkregen uit de ademhaling en de stofwisseling) én van de mensen die er vertoeven.
De mens die er woont of veel verblijft zal dan energie mee moeten opbrengen voor de ‘gastziel’ waardoor hijzelf tekort kan schieten. Zo ’n entiteit kan ook in de aura van de mens vertoeven. Dit zal de symptomen nog versterken.

Overige energie-velden

 • Je woont in een huis waar jaren lang ruzie is gemaakt.
 • In je huis is iets anders naars gebeurt. Iemand op een nare manier overleden of mishandelt.
 • Op de plaats van je huis stond vroeger iets " niet prettigs". Voorbeeld: In jongen in een oude stad leek last te hebben van psychoses. Een holistisch arts ontdekte dat de woning waarin ze woonden op een plek stond wat vroeger een galg-plaats was. Na verhuizing waren de problemen opgelost.
 • Ook oude gebruiksvoorwerpen dragen energie met zich mee.
  - Wil je perse de oude meubels van je oma bewaren terwijl je weet dat er iets is gebeurt in haar huis?
  - Dat horloge van je opa, die de oorlog overleefd heeft, wil je die wel dragen?
  - Die antieke kast, waar heeft die gestaan?
  - De mooie kerkbank in de hal...
  Enz.

 

Oplossing: Reinig je huis zelf of laat het doen.