GEOBIOLOGIE EN GEZOND HUIS

No Comments

Vertaald bericht van CarlesSuria.com

Het menselijk leven heeft zich altijd ontwikkeld onder invloed van de natuurlijke straling van de aarde. Dit type straling bestaat uit de natuurlijke radioactiviteit en het magnetische veld van de aarde. Een gezond huis plaatst de locaties met de grootste duurzaamheid in ruimtes met lage stralingsniveaus.

WAT GEOBIOLOGIE IS

Geobiologie bestudeert de relatie tussen de aarde (GEA) en levende wezens (BIOS). Het behandelt de biologische effecten die terrestrische geologie heeft op mensen en combineert de kennis van onze voorouders met het state-of-the-art onderzoek van geologen, ingenieurs, artsen, biologen en andere onderzoekers.

Deze studie van het milieu is al sinds de oudheid tot ons gekomen. Historisch gezien vertrouwden beschavingen op de observatie van de natuur om vast te stellen waar ze zich vestigden. In China ontwikkelden ze feng-shui, een kunst die de positieve invloed van ruimtes op de mensen die ze bezetten bestudeerde en die energetisch veranderde ruimtes vermeed.

Dichter bij huis, in Rome, gebruikten ze een methodiek die ver verwijderd was van de huidige westerse maatstaven. Voordat ze de locaties van de steden kozen, lieten ze een kudde schapen grazen en na hun slachting controleerden ze de toestand van hun levers.

Vergelijkbare voorbeelden zijn te vinden in alle culturen, van de Arabieren tot de Indianen van Amerika. Tegenwoordig combineert het perceptie met het gebruik van de nieuwste technologie.

https://youtube.com/watch?v=noG93nzsr50%3Fwmode%3Dtransparent%26rel%3D0%26feature%3Doembed%26autoplay%3D0%26loop%3D0%26controls%3D1%26mute%3D0%26wmode%3Dopaque%26rel%3D0

TERRESTRISCHE GEOLOGIE

Technische metingen hebben aangetoond dat onder andere grondwater, breuken, afzettingen aanzienlijke verschillen in natuurlijke straling veroorzaken.

De beweging van grondwater en zijn wrijving met zijn omgeving kan een elektromagnetisch veld opwekken. Op hun beurt worden variaties in elektrische potentiaal en radioactiviteit meestal verticaal gemeten vanaf de plaats waar het stroomt.

Geologische fouten zijn breuken in de grond die het vrijkomen van radongas en natuurlijke straling naar het oppervlak vergemakkelijken. Op zijn beurt wordt ook het magnetische veld van de aarde vergroot.

Geobiologie bestudeert ook enkele netwerken die zich over de hele planeet uitstrekken. De bekendste werd in het midden van de 20e eeuw ontdekt door Dr. Ernst Hartmann, een gaas waar natuurlijke straling met een lage intensiteit wordt geconcentreerd.

  • Geologie Barcelona

INVLOED OP DE GEZONDHEID

Aangenomen wordt dat mensen tegenwoordig minder goed bestand zijn tegen natuurlijke invloeden, mogelijk door stressbelasting, verzwakking van het menselijke immuunsysteem of verhoogde kunstmatige straling en vervuiling.

De effecten van natuurlijke straling op de gezondheid van mensen zijn individueel zeer verschillend. Mensen die op een geologische storing slapen, lijden meestal aan slaapstoornissen (vooral bij kinderen) en worden moe, uitgeput of pijnlijk wakker.

Andere typische ongemakken na een lang verblijf in geologisch veranderde ruimtes zijn nervositeit, vermoeidheid of hoofdpijn.

Bij dieren worden soorten waargenomen die wegtrekken van deze natuurlijke invloeden om te rusten, zoals honden. Katten, bijen of mieren daarentegen kiezen waar mogelijk voor verstoorde plekken.

geobiologische slapeloosheid

DE GEOBIOLOGISCHE STUDIE

De geobiologische studie van een huis of kantoor identificeert en evalueert de mogelijke risicofactoren voor de gezondheid van mensen die zich in meer permanente gebieden bevinden, zoals studie- of rustplaatsen.

Door protocollen toe te passen, zoals die ontwikkeld door het Institut für Baubiologie , bepaalt de studie van de geobiologie op een contrastrijke en reproduceerbare manier de beste locatie voor mensen in hun slaapkamer, woonkamer of kantoor.

De detectie-instrumenten die door het protocol worden gebruikt, zijn geavanceerde instrumenten zoals de magnetometer of de radioactiviteitsmeter. Tegelijkertijd worden ze aangevuld en gecontrasteerd met voorouderlijke instrumenten zoals de slinger en de “L” -vormige staven.

geobiologie en de sueño

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment