Naast rangeerstation en onder een multimast; stralingsmeting

Stralingsmeting gaf aan dat deze mast weinig hinder gaf
Na stralingsmeting bleek dat deze mast niet de boosdoener was. (foto Google Maps)

Deze joekel van een zandmast was volgens de stralingsmeting niet de boosdoener

De verpleegster nam contact met mij op. Na een leven lang in dienst gestaan te hebben van anderen kon zij slecht slapen de laatste jaren. Het grote rangeerstation voor haar deur baarde haar zorgen, maar ook de zendmast die prominent in beeld staat als ze thuis komt.
Of ik even een stralingsmeting wilde komen uitvoeren.

Uit de meting bleek dat de zendmast die de dame op het oog had niet de boosdoener was. Wel was er meetbare straling vanaf een andere zendmast die veel dichterbij staat maar minder in het oog valt. Deze zendmast stond op minder dan 150 meter afstand.

Ook de elektromagnetische velden (EMV) van het rangeerstation vielen mee, logisch opzich, want die velden nemen quadratisch af met de genomen afstand tot de bron.
Ook de zendmast was voor mij vrij logisch, maar een stralingsmeting neemt de twijfel weg bij de persoon in kwestie. Door de stralingsmeting werd het duidelijk dat vooral de benedenbuurman, een alleraardigste man, meer een stralingsprobleem vormde! Iets wat ook al in het voorgesprek voorbijkwam. De WiFi van de best man kwam “luid en duidelijk” binnen.

Ook andere elektromagnetische velden waren op sommige plekken fors. Het fraai ingericht appartement had flinke EMV bronnen.

De geopatische meting leverde niets op, geen aardstralen. Op zich een plus, maar de rest was voldoende voor de verpleegster om slecht te slapen de laatste tijd.

Alle elektrosmog, de fijnstof die toch echt wel aanwezig is, zette de dame aan het denken. Sowieso in het centrum van een stad is er veel fijnstof, maar vermoedelijk wel aardig opgewaardeerd door het rangeerstation voor de deur.

De MemonizerCOMBI, is dat wat?
Ik liet haar achter met informatie, met meningen van artsen en wetenschappers, want wie ben ik…
Ook de ervaringen van anderen nam deze dame grondig door.
Een week later bestelde ze een MemonizerCOMBI en MemonizerMOBILE.

Het slapen gaat beter sindsdien.
Het door mij meegebrachte flesje water staat nog in haar geheugen als heerlijk zuiver en prettig water.
Voor de MemonizerWATER wordt nog gespaard.

AA-Woonbiologie.nl wil wichelroedelopen weer als normaal geaccepteerd krijgen

Wichelroedelopen is geridiculiseert terwijl dit toch een zeer oude en betrouwbare manier is om ziektes te voorkomen.

Laat me weten wat je ervan vindt